2.12.2016

Snapchat

Snapchat Uygulaması

Ekran görüntüleri:
Eklenme Tarihi : 25-09-2016, 20:12
Toplam İndirme : 8038
Kategori: Sosyal
Platform: Android
Dosya Türü: APK
Versiyon: v9.39.2.0
Boyut: 8 MB
Dil: Türkçe
Son Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016
Reklam:Apk İndirİndirme Linkleri:İndirAlternatif
Google Play
Son zamanların en popüler sosyal medya uygulamalarından birisi olan Snapchat, sizlere geçici olarak fotoğraf ve video paylaşabilme olanağı sağlıyor!

Tamamen buna dayalı olarak kurulmuş sistem, Dünya çapında milyarlarca kişi tarafından indirilmiştir. Böylelikle rehberinizden bir arkadaş listesi oluşturabilir, anlık olarak "neler yaptığınız” ile alakalı videolar ve resimleri kişisel arkadaşlarınız ile veya duvarınızdan paylaşım olarak sunabilirsiniz.

Hızlı ve eğlenceli mesajlaşma da sunan program, aynı zaman da kişiler ile birebir mesajlaşma, fotoğraf ve video atmanızı da sağlıyor. Unutmayın, sadece bir süreliğine var olan bu fotoğraf ve videolar, geçici bir süre sonra siliniyor ve yolunuza yeni snapler ile devam ediyorsunuz! Videolar 1 saniye ila 10 saniye arasında değişen bir sürelemeye sahip! Ayrıca anlık video görüşmeleri hakkı da sunan uygulama, oldukça kullanışlı ve tamamen Türkçe!

Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarınıza da entegre edebilir; böylelikle anlık paylaşımlarınızı diğer sosyal medya platformlarından da paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Snapchat uygulaması, Android kullanıcılarına özel, sitemiz de APK olarak yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder